Wie zijn wij?

Veilingwinnaar.nl veilt door de Benelux sinds april 2008Veilingwinnaar organiseert dagelijks online veilingen in opdracht van o.a. bedrijven, curatoren, facilitymanagers, handelaren en banken. Ons team van gemotiveerde medewerkers beschikt over specifieke kennis en vaardigheden met betrekking tot online veilingen, taxaties, logistiek,...

Lees verder

Opkoper - Veilingwinnaar

Opkoper

Waarom uw goederen aanbieden aan een opkoper als u het ook kan veilen?

Veel aanbieders kiezen ervoor hun goederen aan te bieden aan een opkoper. Ze zijn in de veronderstelling dat alleen een opkoper in staat is om in 1 keer alles uit handen te nemen. Niets is minder waar! Veilingwinnaar biedt u hetzelfde gemak als een opkoper EN de kans is groot dat u een veel hogere opbrengst genereert doordat direct aan de eindgebruiker wordt verkocht.

Veilingwinnaar biedt u:

  • Het in 1 keer veilen van allerlei soorten goederen aan de eindgebruiker
  • Hogere opbrengst van uw goederen
  • Bezemschoon opleveren van het pand
  • Professionele logistieke afhandeling

Kortom, Veilingwinnaar biedt u een totaalconcept waarmee u makkelijk en snel een hoge opbrengst genereert!

Interesse?

Neem contact met ons op!

Tel: 0900-1232433 (25 ct/m)
e-mail: info@veilingwinnaar.nl

Bezemschoon opleveren?

Veilingwinnaar kan ontlasten bij verhuizingen en het opleveren van bedrijfspanden. Wanneer u bedrijfsruimten moet opleveren en/of overtollige inventaris zoals computers, kantoormeubilair, machinerie├źn, gereedschappen wilt verkopen bent u bij aan ons het juiste adres. Alle werkzaamheden kunnen door ons uit handen worden genomen.

Het opleveren van bedrijfspanden

Veilingwinnaar kan bedrijfspanden bezemschoon opleveren. Dit houd in het verwijderen van inventaris, plafonds, kabels, scheidingswanden en vloerbedekking, alsmede het schuren en egaliseren van vloeren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten